EFFA Trainingen, effectief anders in communicatietraining. U maakt het verschil met uw prettige stem.

Profiling

Hoe herken je gezichtsuitdrukkingen die in een fractie van een seconde over iemands gezicht schieten. En hoe kun je op een correcte manier de kleinste mimiek herkennen en benoemen.

 

Wetenschap

Profiling is gebaseerd op een wetenschappelijke methode die de micro-expressies van het gezicht in kaart heeft gebracht.

 

Tijdens de training word je bewust van je eigen emoties en die van de ander

Je leert de micro-expressies te observeren en benoemen. Tijdens de training leer je dit direct bij je studiegenoten toe te passen. Bovendien kijken we wat de micro-expressies betekenen en vooral natuurlijk; wat kun je ermee in de praktijk?

 

Als recruiter kom je vaak in aanraking met mensen die zich van hun beste kant laten zien. Soms is het dan best lastig een objectieve keuze te maken. Veelal wordt er nu een keuze gemaakt op het ‘buikgevoel’ of de ‘klik’ die er wel of niet was.

 

Hoe handig is het dat hier wel een objectieve methode voor bestaat?

 

Tijdens deze workshop starten we met de basis van Profiling. Wil je hier meer van weten en wil je je kennis uitbreiden dan is de opleiding Analytic Profiling echt iets voor jou.

 

Neemt u dan contact met ons op!

Video's

Effa Trainingen en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.