EFFA Trainingen, effectief anders in communicatietraining. U maakt het verschil met uw prettige stem.

Enkele klanten aan het woord.

Wij kiezen altijd voor partners die in hun vakgebied de beste zijn. Daarom werken we met veel plezier met Effa.
TTP
De Effa ‘Smile when you Dial®’ stickers prijken op veel telefoons in onze commerciële binnendienst. Na 2 decennia Effa zijn wij nog steeds enthousiast.
Proost en Brandt
Als klant heb ik zelf een Effa training gevolgd. Mijn complimenten, zowel voor de training zelf (inhoudelijk, opzet) als de trainer.
Wereld Natuur Fonds
Effa is onze ‘hofleverancier’ voor training en coaching bij klantgerichte telefooncommunicatie, e-mailcommunicatie en mystery calls.
Euroclear Nederland
Effa verzorgt voor ons training, coaching en mystery visits. En er komt jaarlijks een nieuwe maatwerktraining bij.
DFDS Seaways
Monique Veenstra is in staat om in een kort tijdstip het probleem helder op tafel te krijgen. Begrijpt je als klant en komt aan met vernieuwende ideëen. Als mens een super persoonlijkheid en dat maakt zaken doen met Effa trainingen daarom 2 x zo leuk. De trainingen van Effa zijn veel persoonlijker, intensiever en dieper dan onze trainees in eerdere opleidingen zijn tegengekomen.
Pragma Groep
Effa kent onze organisatie door en door en heeft altijd snel een goede trainer beschikbaar. Al sinds 1992 verzorgt Effa trainingen voor ons.

Ook Monuta viel in de prijzen (International Funeral Awards) als  ‘meest servicegerichte uitvaartonderneming’.

Monuta Uitvaartzorg en Verzekeringen
Wij hebben Effa verschillende keren ingehuurd, nog nooit een moment spijt van gehad, samenvattende kenmerken zijn meedenken, creativiteit, zorgvuldige terugkoppeling met de organisatie en met de client, goede prijs-kwaliteit verhouding
ProRail
Prominent werkt sinds 2010 samen met Effa. Beide organisaties hebben dezelfde filosofie als het gaat om klantbeleving. EFFA is in staat geweest om onze medewerkers de perfecte klantbeleving bij te brengen. Dit jaar hebben we met elkaar de vervolgsessies gedaan om het nivo hoog te houden. Met Monique en de trainers van EFFA sparren we veel als het gaat om alle facetten van klantbeleving en hoe je dit in de praktijk brengt. Alle afdelingen die klantcontact hebben, van receptie tot en met onze bezorgers worden door EFFA getraind. Monique heeft een duidelijke visie, is eerlijk en betrouwbaar en is zelf ook nog eens bijzonder klantvriendelijk!
Prominent Comfortproducten
Sinds 2007 een uiterst prettige samenwerking met EFFA. Onze ruim 50 call-experts zijn door verschillende zeer competente en enthousiaste trainers van Effa getraind op gesprekstechnieken, telefoonetiquette en omgang met moeilijke bellers. Resulterend in een hoogwaardige dienstverlening, waar we als facilitair 24/7 inbound call center trots op zijn. Ook training van onze staf is van absolutete toegevoegde waarde geweest. Monique kan zich uitstekend in de wensen van de klant verplaatsen en komt met oplossingen die hout snijden.’ ‘Bij Effa ben je geen nummer. De aanpak is custom-made, goed georganiseerd en van zeer hoge kwaliteit.
Interswitch Call Experts

Video's