Dag, ik ben Monique Veenstra, oprichter van Effa Trainingen.

25 jaar lang mocht ik dit deze prachtige organisatie leiden.

Het bedrijf begon ooit op kleine schaal en groeide door naar een middelgrote organisatie, met een klantenkring in alle denkbare segmenten. Effa is een bekwame businesspartner  voor organisatiebrede contracten van  >100 dagen per jaar, zowel als voor bescheidener projecten. De trainers van Effa werken met plezier, dat kan in het groot en in het klein.

Effa groeide dankzij de unieke ‘Effa Methode’, een praktijkgerichte werkwijze, die altijd een positief effect oplevert. Het gaat toch uiteindelijk om het resultaat, nietwaar? U wilt een goed rendement op uw investering. Mijn dank is groot voor de trouwe klantenkring en bovenal het geweldige trainersteam. Vele duizenden vlieguren maakten deze trainers al! Junioren werden senioren; deskundig en ervaren. Zonder hun Effa frisheid te verliezen!

Ik ben er trots op dat drie Effa trainers nu zelf de dagelijkse leiding over Effa voeren.

De Effa visie is: ieder mens kan een positief verschil maken.  Als lid van de Raad van Advies ben ik nog steeds fan van Effa!

Misschien bent u nog geen klant van Effa? Dan mist u iets… Het goede nieuws is: U kunt u het vandaag nog worden. Ik zeg: doen!