Effa kiest de coach die bij u past.

Dat kan een jobcoach zijn of bijvoorbeeld een salescoach. Een telefooncoach, een webcare-coach. Een expert in time management of een algemene motivator. Het kan ook een trainer zijn, die als follow-up op de training de mensen individueel verder begeleidt, of een interne leidinggevende leert hoe deze de borging op de training zelf kan verzorgen (‘coach-de-coach’).

Een Effa coach is in elk geval een door de wol geverfde vertrouwenspersoon. Geen theoreticus maar iemand met praktijkervaring. Ter zake deskundig dus met de juiste coachingskills. In de intimiteit van een één-op-één contact zijn deelnemers meer open en ontvankelijk dan in een groep. Tijdens coaching wordt iemand uitgenodigd om anders naar zichzelf, anderen en een situatie te leren kijken.

Van warm contact naar concreet resultaat

Effa coaches zijn empathisch, eerlijk en doelgericht. Er zijn verschillende coaching methodieken. De Effa coach maakt een keuze die past bij de situatie en de te coachen persoon.

Persoonlijk traject of nazorg op training

U kunt bij Effa terecht voor een persoonlijk traject. Bijvoorbeeld in een nieuwe functie. Of in een moeilijke periode. Of op het moment dat u wilt doorgroeien. Ook is één-op-één begeleiding, voor of na een groepstraining of workshop, een veelvoorkomende vorm van Effa coaching.