EFFA Trainingen, effectief anders in communicatietraining. U maakt het verschil met uw prettige stem.

Effa traint waar mogelijk ‘realtime’. Met echte klanten of met professionele trainingsacteurs.

Effa acteurs zijn ervaren professionals, zij bieden toegevoegde waarde in een training. De trainingsacteur zet klanttypes en situaties levensecht neer, zodat een deelnemer realistisch kan oefenen.

“Horen is vergeten

Zien is onthouden

Doen is begrijpen”

Realistische oefen situaties – oefening baart kunst

Zeker bij complexere gesprekken komt een mens zichzelf een keer tegen. Wat is het effect van mijn houding, van mijn gedrag?

Live kun je niet met alles experimenteren. Effa creëert een veilige oefenomgeving. Een goed rollenspel maakt een deelnemer bewust van het effect van communicatie. Een tweede rollenspel geeft ruimte om te leren hoe het anders kan, met een positiever effect.

Zelfreflectie en het observeren heeft meer effect dan er over praten.

Een Effa acteur behandelt ieder mens respectvol en elke situatie reëel. De Effa trainingsacteur geeft in communicatie training een extra dimensie met een hogere effectiviteit.

Wat deelnemers ervan vinden

‘Ik zat er echt helemaal in. Ik vergat helemaal dat het niet echt was.’

‘ik vond het idee van een rollenspel eng, maar met een acteur is oefenen beter dan met een collega’

‘De acteur had precies door wat ik nodig had’

Video's

Effa Trainingen en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.